A) She must have paid a lot for the gym. B) She is known to have a terrific figure.
C) Her gym exercise has yielded good results. D) Her effort to keep fit is really praiseworthy.
Woman: I've been working out the gym since January. I was a bit out of shape.
Man: You look terrific! It seems that your effort has paid off.
Question: What does the man imply about the woman?
解析：可以明显看出，本题的答案为C(她的健身房联系获得了好的结果)。yielded good results和原文中的your effort has paid off产生了替换作用。其中，类似gym和terrific、efforts等这样明显的词汇是特别需要慎选的，因为这些词汇都在原文中被明显播读过。另外本题目中还包括很多有用的说法：例如terrific figure (魔鬼身材)paid off(发生效果)，以及重复考过的out of shape (身材走样) 等等。
W: There were more than a hundred people at Kate's birthday party. How come she's got so many friends?
M: It's really no surprise. You know she was popular even when she was a child.
Q: What does the man imply about Kate?
M: My washing machine is more than fifteen years old and it has worked just fine until last night.
W: You'll never be able to get parts for it, even from Japan. So it might be time to invest a more recent model.
Q: What does the woman suggest the man do?
W: I heard about your promotion, you must be thrilled.
M: Not really, the new office is huge, but the word load has doubled.
Q: What do we learn about the man from the conversation?
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. A) He prefers the smaller evening classes C) He has to work during the day.
B) He has signed up for a day course. D) He finds the evening course cheaper.
20. A) Learn a computer language. C) Buy some computer software.
B) Learn data processing. D) Buy a few coursebooks.
Woman: Hello, Parkson College. May I help you?
Man: Yes. I'm looking for information on courses in computer programming. I would need it for the fourth semester.
W: Do you want a day or evening course?
M: Well, it would have to be an evening course since I work during the day(19题答案点在此处直接被读出).
W: Aha. Have you taken any courses in data processing?
W: Oh. Well, data processing is a course you have to take(20题答案点在此处被读到) before you can take computer programming….
19. Why does the man choose to take an evening course?
20. What does the man have to do before taking the course of computer programming?
Q32: Why is life said to be difficult for Hollywood kids?
Q35: What will probably have negative effects on the lives of Hollywood kids?
32. A) The atmosphere they live in is rather unreal.
B) Their parents put too much pressure on them.
C) It's hard for them to get along with other kids.
D) They have to live in the shadow of their parents.
35. A) The lifestyle depicted in Hollywood movies.
B) The worship of money, beauty and pleasure.
C) The attention the media focuses on them.
D) The pursuing of perfection in performance.
In Hollywood, everybody wants to be rich, famous and beautiful. Nobody wants to be old, unknown and poor. For Hollywood kids, life can be difficult, because they grow up in such an unreal atmosphere. Their parents are ambitious and the children are part of the parents' ambitions. (首段)…Hollywood has always been the city of dreams. The kids there live unreal lives where money, beauty and pleasure are the only gods. Will children around the world soon start to think the same? Or do they already? (末段)
14. A) He didn't like physics any more. B) His eyesight was too poor.
C) Physics was too hard for him. D) He had to work to support himself.(D)
15. A) He was not happy with the new director.
B) He was not qualified to be an engineer.
C) He wanted to travel.
D) He found his job boring.(A)
16. A) He wanted to work with his friend.
B) He enjoyed traveling around the world.
C) He wanted to go to Spain.
D) He was rejected by the engineering firm.(C)
17. A) He enjoyed teaching English.
B) He wanted to earn more to support his family.
C) The owner of the school promised him a good position.
D) He could earn more as a teacher than as a travel agent.(B)
When I was at school, my ambition was to be a pilot in the Air Force. But my eyesight wasn't good enough. So I had to give up the idea. I went to university and studies physics. I wanted to stay on there and do research, but my father died at about that time. (14)So I thought I'd better get a job and earn my living. I started working in an engineering firm. I expected to stay in that job for a long time. But then, they appointed a new managing director.(15) I didn't get on with him, so I resigned and applied for a job with another engineering company. …He offered me a job in Spain.(16)And I've always liked Spain, so I took it. I worked in the travel agency for two years and then they wanted to send me to South America. But I had just got married. So I decided to stay here. (17)Then we had a baby and I wasn't earning enough to support the family. So I started giving English lessons at a school in the evening. …
Questions 14 to 17 are based on the passage you have just heard.
14. Why did the man give up studying physics?
15. Why did the man resign from the engineering firm?
16. Why did the man take the job at the travel agency?
17. Why did the man start to teach English part time?
第14题，正确答案是D，是把原文中的结构“earn my living”换成了选项中的“support himself”，其含义是“谋生”。(D)
第15题，正确答案是A，是把原文中的结构“not get on with somebody”换成了选项中的“not happy with somebody”，其含义是“与某人相处的不好”。
第16题，正确答案是C，是把原文中的结构“I've always liked Spain”换成了选项中的“He wanted to go to Spain”。
第17题，正确答案是B，是把原文中的结构“I wasn't earning enough to support the family.”换成了选项中的“He wanted to earn more to support his family”。
A)Translator. B)Travel agent. C)Language instructor. D)Environmental engineer.